The 2-Minute Rule for بیماری پلاسما سل چیست
The 2-Minute Rule for بیماری پلاسما سل چیست
Blog Article
بیماری سل دو نوع دارد: سل فعال و سل غیرفعال. اولین قدم برای درمان قطعی سل، تشخیص صحیح نوع این بیماری است.
سل کبد گاو در فرمالدئید تلاش برای جلوگیری و کنترل سل بر واکسیناسیون نوزادان، تشخیص و درمان مناسب موارد فعال متکی میباشد.
بازی فکری: اگه خیلی بهداشت سرت میشه، بگو کدوم آبخوری تمیز و سالمه؟
[۳۵] افرادی که سیگار میکشند نسبت به غیرسیگاریها تقریباً دو برابر در معرض خطر ابتلا به سل هستند.[۳۶]
میکوباکتریها بسیاری از حیوانات مختلف را آلوده میکنند از جمله پرندگان،[۱۲۹] جوندگان[۱۳۰] و خزندگان.[۱۳۱] زیرگونه «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» بهندرت در حیوانات وحشی دیده میشود.
× صفحه اصلی داروهای ژنریک تک نسخه ای مشاوره دارویی مناقصات سازمان ها اخبار دارویی درباره ما مقالات درخواست همکاری ☰
برای درمان سل فعال، از ترکیب داروهای ضدباکتری (آنتیباکتریال) استفاده میشود. رایجترین انواع دارو برای درمان سل، ریفامپین، پیرازینامید و استرپتومایسین هستند.
در حدود ۹۰٪ درصد از افرادی که مبتلا به «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» هستند، عفونت سل نهفته بدون علامت دارند که گاهی اوقات التیبیآی نیز نامیده میشود.[۴۴] این افراد بیماری سل چه نشانه هایی دارد در طول عمر خود تنها ۱۰٪ شانس پیشرفت عفونت نهفته به بیماری سل فعال آشکار را دارند.
نرخ سل در اروپا، در اوایل قرن هفدهم شروع به افزایش کرد. سل در اروپا در قرن هجدهم به اوج خود رسید، زمانی که عامل نزدیک به ۲۵٪ از تمام مرگ و میرها بود.[۱۰۹] مرگ و میر پس از آن در دهه ۱۹۵۰ نزدیک به ۹۰٪ کاهش یافت.[۱۱۰] بهبود سلامت عمومی بهطور قابل توجهی میزان سل را حتی قبل از استفاده از استرپتومایسین و آنتیبیوتیکهای دیگر کاهش داد.
هیچ دارویی برای درمان سلیاک وجود ندارد و یک رژیم غذایی بدون گلوتن
● سل نهفته مسری نیست، اما میتواند به مرور زمان به بیماری فعال تبدیل شود. بیماری سل فعال میتواند شما را بیمار کند و همچنین میتوانید آن را به دیگران منتقل کنید.
آزمایش ادرار: اگر بیماری سل، مثانه را درگیر کند، در آزمایش ادرار سلولهای چربی قابل تشخیص هستند.
● سایر داروهایی که خطر ابتلا به سل فعال را افزایش میدهند تا بیماریهای زیر را درمان کنند:
صفحه سیاست انتشار مقالات انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۲۸ بروزرسانی: ۱۴۰۲/۰۵/۲۳ ۱۴ نظر آنچه در این مقاله میخوانید سلیاک یکی از بیماریهای خودایمنی خطرناک است که فردی که به آن مبتلا است با برخورد با گلوتن دچار حمله میشود و پرزهای رودهاش آسیب میبیند.